Interieurservice

Brouwer Bouw, Keuken en Interieur Zeeland zorgt dat u ideeën worden uitgevoerd met vakmanschap en precisie. Van een kleine verbouwing als het afwerken van vloeren, tot het plaatsen van een keuken of onderhoud aan uw woning staan wij voor u klaar!  Voor ieder project streven wij naar een hoge kwaliteit door gebruik van degelijke materialen met een lange levensduur.

Alles in één hand!
Met jarenlange ervaring (bijna 20 jaar!) in interieurbouw, keukenmontage en renovatiewerken is al het werk in één hand. Wij zijn gespecialiseerd in het installatieklaar maken van keukenruimtes. Wij verzorgen de voorbereiding van het leidingwerk en maken de stopcontacten op de juiste plaats. Ook kunnen wij een verlaagd plafond of standbouw verzorgen van gips of MDF.

Zijn de keukenkasten nog goed maar bent u uitgekeken op de huidige fronten, dan zorgen wij voor de renovatie van uw keuken inclusief de bijkomende verbouwing aan uw huidige kastindeling. Zo kan uw keuken weer voor jaren mee, zonder dat u een forse investering hoeft te doen.

Interieurservice

Gaat u verhuizen of heeft u plannen voor een aanpassingen in uw interieur? Wij kunnen u helpen met het leggen van de vloeren, het behangen van de wanden en alle bijkomende werkzaamheden. Zo heeft u voor de hele verbouwing 1 bedrijf in huis die alle werkzaamheden in uw interieur aanpakt. Zo kunnen wij een strakke planning maken zodat u zo snel mogelijk kan verhuizen en dus dubbele lasten kan besparen!

Inbouwapparatuur
Is uw vaatwasser kapot of wilt een klus in huis snel geregeld hebben dan is Brouwer Bouw Keuken en Interieur Zeeland de aangewezen vakman om u snel en betaalbaar te ontzorgen. Snelle levering en plaatsing van inbouwapparatuur! Voor prijzen en levering bel 06-17556428